Důležitý sport

Víte o tom, že existuje rezervační systém pro sportoviště? Podle mého názoru je to velice výhodné a taky praktické, protože je určitě mnoho skupinek, které rády sportují a vytvářejí různé skupiny, aby mohly soutěžit ve sportu. Anebo vy si to nemyslíte? Podle mého názoru je vhodné, když mnoho lidí chce sportovat. Protože dnešní dobu známe zcela dobře. Jak je známo, tak je opravdu málo sportovců a taky je málo hodin tělocviku ve škole. Děti se málo hýbou. Kdyby to bylo na mně, tak přidám do základních škol více hodin tělocviku. To musíme uznat sami. Takže bych uvítala, kdyby existoval rezervační systém pro sportoviště opravdu všude.

Hrajete fotbal?

Protože když jsem si náhodou chtěla rezervovat areál u nás na veřejném bazénu, tak to prý rezervovat vůbec nejde. Ani ty o tom nepřemýšleli. Když jsem jim řekla, že by se to jistě vyplatilo tak mi řekli, že rezervační systém pro sportoviště na bazénu určitě dělat nebudou, že by se jim to nevyplatilo. A já jsem nakonec musela uznat, že mají pravdu. Protože si myslím, že by se jim to nevyplatilo finančně, protože by tam určitě nepřišlo tolik lidí, i když si to zarezervují. Nicméně ale zase neříkám, že nemám pravdu úplně. Třeba kdyby se dalo něco zarezervovat předem, tak by na to třeba lidé přišli.

Sporty jsou různé.

Protože by vlastně zaplatili nějaké peníze dopředu, tak by si mysleli, že se jim to vyplatí. A že by to byla škoda peněz, kdyby potom na rezervaci nepřišli. Nebo co si o tom myslíte vy? Podle mého názoru bych to zkusila udělat. A buď to vyjde anebo ne. Tady přece do toho není žádná investice, takže byste možná jenom ztratili svůj sen anebo taky nějaký ten čas. Ale s tím se musí počítat. U všeho něco stojí teď buď čas anebo peníze. Takže já si myslím, že by se rezervační systém pro sportoviště v některých opravdu velkých městech vyplatil a donutil by lidi z více sportovat.

Zpět nahoru